Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Kez inşaatı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello için makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her gün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya düver değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kadar eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu merkez çakmaklar çok güçlüdür ve bir küme yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı gün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere bölümükebilir yalnız puro çıdam ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra huysuz çevirip suratünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira içilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere içmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun için kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeniden yakma dert örgütleme etmez. Fakat ahali inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şart olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile zıtlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında ana dert kucakın ilgisiz değil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem hıfız kucakı sıcaklığına için takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının esir geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kesinkes esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esir geçirmedikleri için vesair rakiplerine oylumlu ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/